Rólam

Bocskainé Irci vagyok,

IBCLC laktációs szaktanácsadó és csecsemős nővér
Nagyon pozitív szemléletű , 2 gyermekes édesanya , boldog feleség, támogató férjjel.
Végletekig hiszek a jóban!

/

Egészségügyi szakember vagyok. Kompetenciáimat pontosan tudom és betartom. Ismerem mi az élettani, mi a kórós, amennyiben szükséges, megfelelő szakemberhez irányítom a hozzám forduló édesanyákat.

 

Elkötelezett vagyok a személyre szabott, magas minőségű ellátás irányában. (Korlátozott számban tudok elvállalni édesanyákat, mert igény szerinti utánkövetést végzek, nem működik nálam a hosszas levelezés és az e-mailes tanácsadás). Mindenkit visszahívok 24 órán belül.

 

Feladatom úgy segíteni, hiteles, naprakész információt adni, hogy az adott család a legmegfelelőbb döntést tudja hozni, az adott élethelyzetben. Támogatni, elfogadni és kísérni, ameddig szükségük van rá.

 

Világéletemben az egészségügyben dolgoztam és munka mellett tanultam, sosem voltam pályaelhagyó, mindig elhivatottan végeztem a rám szabott feladatot, kellő alázattal és türelemmel, vidámsággal igyekeztem lenni mind a betegek, mind a kollégák felé.😁 Hiszek az életfogytiglan tartó tanulásban, szakmai továbbképzések tömkelege van a hátam mögött és előttem.

 

2007 óta dolgoztam a Telki Magánkórház szülészetén; az akkori főnővér Éliás Ibolya meghatározóan nagyon kedves és minőségi ápolás iránt elkötelezett hozzáállása volt az, ami ideragasztott. Istentől kapott elhívásnak érzem a mostani munkámat.

2011 augusztusban megszületett elsőszülöttem Isten kegyelméből, császárral. Majd 2015-ben másodszülöttemet természetes úton (VBAC) hoztam világra, az Égieknek legyen hála, és a szülésznők közül számomra a legkedvesebbnek Rákóczi Áginak. Mindkét kisfiamat hosszan szoptattam, 2 éves koron túl 😉 várandósan is és tandemben is .
2017- sikeres nemzetközi vizsgát tettem, így jogosulttá váltam a legmagasabb, professzionális szintű laktációs szaktanácsadó, IBCLC titulusra. A sikeres vizsgáig vezető út nagyon nehéz, nemes és küzdelmekkel teli. Örök hálám és szeretetem, kiváló mentoromnak, barátomnak, kollégámnak Schaffer Erzsébet Böbének, aki a “szoptatási guru”, hogy a legnagyobbak közül a legjobbtól, pont Tőle tanulhattam!!!👑
Nagy áldásként éltem meg, hogy édesanyaként mehettem dolgozni szülészetre műszakolós csecsemős nővérként a Kútvölgyi kórházba, a Maternitybe, ahol 2 csodás évet töltöttem. Gyüréné Pekó Szilvi és többi zseniális kolléganőm profizmusa, kedvessége, magas szakmai színvonala egy-kettőre visszarázott a szülészeti osztály szépségeibe.😇

 

2019 tavaszán úgy éreztem, hogy eljött az idő és a “nagyok útjára lépjek”.

Elkezdtem a magánpraxisomat. Czeizel Intézetben vagyok szerdánként- laktációs szaktanácsadást tartok csecsemőknek, mellette a Dr. Rose Magánkórházban igény szerint meglátogatom a már megszült édesanyát és kisbabáját.

 

Pár éve Dr. Novák Hunor gyermekorvos FB  VIP csoportjában vagyok szoptatási tanácsadó, valamint a Glamour (Mami) magazin egyik szakértője. Az Életkezdet Szakmai Egyesület alelnöke vagyok.

 

Kulcsfontosságúnak érzem, hogy mi szakemberek elférjünk egymás mellett tisztességben. Hálával gondolok minden kollégámra, előttem járóra, utánam következőre. Sokfélék vagyunk, szerencsére, ahogy az Édesanyák is, de még is egy HAJÓban evezünk! Sok a kismama, van gyermekáldás, jut munka. Mindig rávehető vagyok karitatív munkára, sokat adományozom.

 

Minden szoptatással felmerülő problémával természetesen szívesen foglalkozom.

Az évek alatt amikben a leginkább nagy gyakorlatot szereztem:

 

-várandósok felkészítése a szoptatásra, érintve a szülést, császárt, vajúdást, érzékenyítés, információ átadás, ideálisra való törekvés

 

-az újszülött és a gyermekágyas időszak szépségei, nehézségei akár szoptatás, akár altatás, kakilás, aluszékonyság, sok sírás, pótlás adás, édesanya hangulatingadozása…

 

-elválasztás/elválasztódás/apasztás – szükséges-e, tényleg ezt szeretné-e az anya, van-e másik út, hogy kezdjük el, hogyan folytassuk stb.

 

-Mellgyulladás- minden vélt valós mellgyulladást a teljes gyógyulásig végigkísérem az édesanyát.

Visszahívást kérek
Copyright © 2019. Minden jog fenntartva. Készítette: Pixflowers-Jablonszki-Zsigmond Tímea