Szoptatásra felkészítés várandósoknak – Czeizel Intézet – hangolódás a negyedik trimeszterre

 

 

Kinek szól?
Minden Kismamának kivétel nélkül, akik szeretnének felkészülni a szoptatásra. Szülésfelkészítés része, a babagondozás alapja a szoptatásra felkészülés. Az igény szerinti gondoskodást kivesézzük, hogy kinek mire is van szüksége? Igényre vagy időre szoptassunk? Hogy lehet jól csinálni? Hogy lehetünk válaszkészek a kisbabánkkal? Új szerepekben hol találjuk meg a helyünk? Szoptatás egy gondozási forma, több mint táplálás, ennek tükrében gondoljuk újra a babagondozás elemeit. Rendszeresen tartott , kb. 2 hetente szerda délelőtt, 1 alkalmas, vidám hangulatú, interaktív 2,5 órás tanfolyam keretében.

 

Miről lesz szó?
Tejserkentő suliként átvesszük az alap dolgokat, az aranyóra jelentőségét, éjszakai gondoskodást, apák szerepét, fejni nem fejni, hogy fejni bűvkörét. Melyik sírás mit jelent? Gyakoroljuk a szoptatási pózokat, lehetőség van sokat kérdezni őszintén, biztonságos, védett körben . Tévhiteket eloszlatjuk a tanfolyam végére.

 

Mint a Czeizel Intézet egyetlen IBCLC laktációs szaktanácsadója, akinek tudása naprakész, szeretettel várom ezen a valóban hasznos és gyakorlatias tanfolyamon, személyesen, élőben. Hiteles információ birtokában, a legfrissebb evidenciák tükrében, vidám hangulatban beszélgetünk, hogy az információ káoszból naprakész, megnyugtató tudás legyen.
 

Mitől különleges?
Jó hangulatban, kiscsoportos, interaktív, gyakorlatorientált, közös gondolkodásra inspiráló, magabiztosságot adó tanfolyam.
” Minden nő melle alkalmas a szoptatásra!”
 

Hol?
1025 Bp, Felső Zöldmáli út. 13.
Előzetes bejelentkezés szükséges a Czeizel Intézet oldalán: 0620-772-5845, +361-273-1913.
Fizetni is ott tudnak.
Tanfolyamainkat a 20. héttől ajánlottak.

1 alkalmas 2,5 órás tanfolyam, 15.000 Ft/ fő, 25.000 Ft/ pár

Ez érdekel
Copyright © 2019. Minden jog fenntartva. Készítette: Pixflowers-Jablonszki-Zsigmond Tímea