Áldott állapotban lévőknek – prémium csomag

Várandósan felvesszük a kapcsolatot. Szülésfelkészítés részenként 1x találkozunk az Önök otthonában, ott átbeszéljük a korszerű babagondozás alapjait, felkészülünk a szoptatásra, aranyóra, első napokra személyre szabottan.

Amikor megszületik a kisbaba én telefonon is készenlétben vagyok, tartjuk a kapcsolatot a kórházi idő alatt is, felmerülő kérdéseire választ adok. Ahogy hazamentek én kimegyek és élesben tökéletesítjük a szoptatást, köldökkezelés, pelenkázás, öltöztetés, altatás, fürdetünk is.
Átbeszéljük azt, hogy mikor jöjjenek a látogatók, első séta stb. (ha kell ismételt PKU szűrést is leveszek.) Ezen felül még 2x meglátogatom a családot, amikor szeretnék a negyedik trimeszteren belül.

 

Biztosítok folyamatos utánkövetést is online ebben a 3 hónapban legalább, ill. a szoptatási idő végéig!

Eddigi tapasztalataim alapján azok vették igénybe, akik készültek az ambuláns szülésre, vagy a korai hazaadásra. Azok az először szülők, akik tudatosan készültek a szülésre és a gyerekágyra is, szerették vona, ha egy kézben van a szoptatás és a babagondozás, hiszen nagyon nehéz a sok információ káoszból kihámozni, hogy mi a hiteles. Akiknek több figyelemre és odaadásra, gondoskodásra van szükségük. Ikresek.

Azok a másodszor szülők is igénybe vették, akiknek nem sikerült az első gyereket szoptatni és most máshogy szeretnék csinálni. Tanácsadás alkalmanként minimum 1,5 óra maximum 3 órát vesz igénybe.

4 alkalmas személyes tanácsadás, ebben van 3 hónap korlátlan online (messenger, telefon, viber, Skype, sms stb.) utánkövetés: 190 000 Ft előre utalással történik, előzetes telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés alapján.

 

Ez érdekel
Copyright © 2019. Minden jog fenntartva. Készítette: Pixflowers-Jablonszki-Zsigmond Tímea