Új szülőknek – újszülöttekről

 

Komplex szoptatási és korszerű babagondozási tanácsadás

Kezdjük együtt! Biztonságban.Szaksegítség az Ön otthonában a kezdetektől.
MINDENRE KITÉRŐ SZOPTATÁS ÉS KORSZERŰ BÉBI GONDVISELÉS TANÁCSADÁS
Közelítsünk az ideálishoz amennyire csak lehet.

 • komplett fürdetés, öltöztetés bemutatása
 • levegőztetés
 • köldök kezelés
 • pelenkázás
 • babamasszázs alapjai
 • szoptatási tanácsadás
 • pozícionálás

A látogatás a család otthonában történik
2-3,5óra+igény szerinti utánkövetés

Ez érdekel

Ezt a két csomagot élet írta, illetve azok a családok, akik eddig megkerestek, akinek eddig segíteni tudtam:

 • Áldott állapotban lévőknek
  • Várandósan felvesszük a kapcsolatot. Szülésfelészítés részenként 1X találkozunk az Önök otthonában, ott átbeszéljül a korszerű babgondozás alapjait, felkészülünk a szopatásra, aranyóra, első napokra személyre szabottan.

   Amikor megszületik a kisbaba én telefonon is készenlétben vagyok, tartjuk a kapcsolatot a kórházi idő alatt is, felmerülő kérdéseire választ adok. Ahogy hazamentek én kimegyek és élesben tökéletesítjük a szoptatást, köldökkezelés, pelenkázás, öltöztetés, altatás, fürdetünk is.
   Átbeszéljük azt, hogy mikor jöjjenek a látogatók, első séta stb. (ha kell ismételt PKU szűrést is leveszek.) Ezen felül még 2X meglátogatom a családot, amikor szeretnék a negyedik trimeszteren belül.

   Biztosítok folyamatos utánkövetést is online ebben a 3 hónapban.

   Eddigi tapasztalataim alapján azok vették igénybe, akik készültek az ambuláns szülésre, vagy a korai hazaadásra. Azok az először szülők, akik tudatosan készültek a szülésre és a gyerekágyra is, szerették vona, ha egy kézben van a szoptatás és a babagondozás, hiszen nagyon nehéz a sok információ káoszból kihámozni, hogy mi a hiteles.

   Azok a másodszor szülők is igénybe vették, akiknek nem sikerült az első gyereket szoptatni és most máshogy szeretnék csinálni. Tanácsadás alkalmanként minimum 1,5 óra maximum 3 órát vesz igénybe.

   4 alkalmas személyes tanácsadás, ebben van 3 hónap online (messenger, telefon, viber, Skype, sms stb.) utánkövetés: 140 000 Ft előre utalással történik, előzetes telefonos vagy mailben történő egyeztetés alapján.
 • Negyedik trimeszter
  • Megszületett a kisbaba, hazaérnek és nem sikerült eddig érdemben segítséget kapni, nagyobb támogatásra lenne szükségük a baba ellátásával kapcsolatban, "mindenki mást mond"...Lehető leghamarabb kimegyek házhoz, minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a felmerült problémát megoldjuk.

   Komplex szoptatási tanácsadás keretében, minden, ami szoptatással, táplálással kapcsolatos, beleértve teljeskörű korszerű babagondozás, fürdetés, köldökkezelés, pelenkázás, öltöztetés, levegőztetés, látogatók fogadása, a család igényeit ezzel kapcsolatban, végigkísértem a negyedik trimesztert, tehát 3 hónapos korig személyre szabottan.

   Eddigi tapasztalataim alapján azok a családok vették igénybe, akik magánkórházban szültek, otthonszültek. Azok is igényelték, akik nem csak szoptatni, hanem fele-fele arányban szerették volna táplálni a babájukat. Legtöbb esetben Apukák kerestek fel, hogy ilyen módon segítséget kapjon az újdonsült család.

   Előfordul többször az is, hogy a nagyszülők adták ezt a csomagot ajándékba. 4 alkalmas személyes tanácsadás 3 hónapon belül, ebbe beletartozik az online utánkövetés (telefon, sms, Skype, messenger stb.)

   140 000 Ft előre utalással történik, előzetes telefonos vagy mailben történő egyeztetés alapján. Tanácsadás alkalmanként minimum 1,5 óra, maximum 3 órát vesz igénybe.
Copyright © 2019. Minden jog fenntartva. Készítette: Pixflowers-Jablonszki-Zsigmond Tímea